Társaságunk » A cég története
Történet

A CÉG TÖRTÉNETE

A Riner cégcsoport, 1992-es alapítása óta folyamatosan hangsúlyt fektet
a fejlődésre.
Társaságunk. az alapítása óta eltelt évek alatt a hazai bádogos termékek piacának meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.
Ezen törekvéseinket a rövid áttekintés is tükrözi.  • 1992   Riner Kft. megkezdi épületbádogos kivitelezési tevékenységét
  • 1996 a társaság elindítja saját termékeinek gyártását és kereskedelmét a Mohácsi úti telephelyen
  • 2004   Riner-Metal Kft. korszerű, új gyártóüzemének megnyitása Pécs - Péterpusztán
  • 2005   Riner – Impex S.R.L. saját tulajdonú telephely megnyitása Romániában
  • 2006   Riner Bádogcenter Kft. saját tulajdonú kiskereskedelmi üzletünk megnyitása
  • 2006   Riner Gyulai Vastelep Kft. saját tulajdonú kiskereskedelmi üzletünk megnyitása

A Riner cégcsoport fejlődése alapítása óta töretlen, a tulajdonos előrelátó, és innovatív gondolkodásának köszönhetően. Itt emelnénk ki a transzparens gazdálkodás jelentőségét, melynek köszönhetően, mind a pénzügyi területen, mind pedig a pályázatok értékelése során kedvező elbírálásban van részünk. Erősségünknek tartjuk a humán erőforrások sokrétű, és hatékony kihasználását, mely a társaság filozófiája szerint a hatályos előírásokat meghaladó mértékben nyújt lehetőséget a megváltozott munkaképességű dolgozók foglalkoztatására. Alkalmazott dolgozóink létszámunk 70 fő.

Ezen gondolkodásmódnak köszönhetően társaságunk árbevétele folyamatosan növekszik, partnereink száma napról-napra bővül. Napjainkban közel 130 viszonteladó forgalmazza országszerte termékeinket, saját kiskereskedelmi egységeinken kívül. Piacunk és árbevételünk növeléséhez folyamatosan bővítjük kínálatunkat, újabb innovatívabb termékekkel, melyeket 100%-ban saját magunk állítunk elő.

A 2011-es évben további gépeket szereztünk be a Riner-Metal Kft-nél, új termékeink előállításához, melyek segítségével a piaci igényeknek megfelelő, további korszerű gyártmányokkal bővíthetjük kínálatunk. Ezen törekvésünk egyik fontos állomása a RainMan ereszcsatorna rendszer, mely esztétikus, tartós, könnyen szerelhető, és ráadásul, kedvezőbb ár-érték aránnyal bír, mint a hasonló termékek.

Reményeink szerint így a hazai piacon nemcsak meg tudjuk őrizni pozícióinkat, de meg is tudjuk erősíteni helyünket. A folyamatos kihívásoknak megfelelve rendszeres piaci, és önértékelést vezettünk be, mely elemzések segítségével, nagy megbízhatósággal tudjuk prognosztizálni a további változásokat, és az azokra adandó szükséges válaszokat. A megfelelő találati arány eléréséhez természetesen a technológiai és külpiaci változásokat szintén követjük.

Természetesen tudatában vagyunk annak, hogy erőfeszítéseink, csak is megfelelő vásárlói elégedettség mellett kamatozhat. Ezért arra törekszünk, hogy partnereink megelégedettsége is folyamatosan javuljon. Kollégáink a gyártás, kereskedelem és pénzügy területén igyekeznek ennek megfelelően pontos és minőségi szolgáltatást nyújtani.

Rendszer üzenet